Pronájmy vozidel umožňují v současné době širší spektrum využití, než tomu bývalo dříve, jednak je to dáno technicky vyspělejším vozovým parkem, a pak je ve hře i větší konkurence a snaha pronajímatelů poskytovat služby více komplexní nebo s většími možnostmi. Zákazníci tak mohou mít dispozici vůz na několik hodin nebo třeba na celý rok, vše je otázkou propočtu financí a výhodnosti poskytovaných služeb. Stačí nahlédnout do ceníku a propočítat jeho porovnání s reálným vlastnictvím vozidla, kdy musíte financovat ze své kapsy povinné ručení, havarijní pojištění, technické kontroly, výměnu provozních kapalin, pneumatik a náhradních dílů, dálniční známku a poplatky za parkování či garážování.

pes v autě

A samozřejmě nesmíme zapomenout na pořizovací cenu vozidla v souladu s jeho amortizací, což je vždy velmi relativní záležitost, stěží předvídatelná. Nový vůz je samozřejmě při koupi dražší, ale zároveň je malá pravděpodobnost, že bude vyžadovat časté investice v rámci technické údržby, na druhou stranu ojetina bude nepoměrně levnější, ale s očekávanými nemalými investicemi do náhradních dílů. Vlastnit dnes vůz také znamená stabilní příjem, a pokud ten vypadne, nebo onemocníte na delší čas, může se stát, že se vozidla budete muset z finančních důvodů zbavit.

auto z půjčovny

Velmi zajímavou možností, jak využít služeb půjčovny aut v Praze https://autopujcovna-milan.cz/, je pronájem vozů pro studenty a obecně mladší ročníky čerstvých držitelů řidičského oprávnění, které nemají vlastní vůz k dispozici a teprve o nějakém uvažují. Výhodné je to zejména tam, kde nepotřebujete denně dojíždět autem do zaměstnání, a kde vám postačí pouze na občasné výlety, pro větší nákupy nebo na dovolenou. Dnes se dá takřka všechno nakoupit pohodlně přes Internet, v některých lokalitách i potraviny, a tak třeba zjistíte, proč platit za vlastní vůz, když jej vlastně denně nevyužíváte?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Podnikání